Saturday, 17 February 2018

BERMINAT MENJADI AGEN/PEMBORONG!!!

Agen diperlukan !!!

Kami memerlukan agen yang rajin, berminat untuk berniaga dan boleh bekrjasama dalam satu pasukan.

Syarat untuk menjadi agen, anda hendaklah membuat pembelian minimum 15 pek untuk kawasan Lembah Klang dan 25 pek untuk kawasan luar Lembah Klang.

Manakala untuk menjadi pemborong pula, minimum pembelian ialah 100 pek iaitu 4 kotak dan ke atas iaitu.
(satu kotak = 25 pek sate kebab)

Bagi Lembah Klang, penghantaran di caj mengikut jarak manakala luar Lembah Klang, penghantaran adalah melalui bas dan di caj mengikut jumlah kotak.

Kami mencari agen/pemborong bagi semua kawasan di Malaysia. Konsep kami ialah bisnes terbuka dan berjemaah. Tiada had agen di satu kawasan. Sesiapa sahaja boleh menjadi agen. Yakinlah setiap rezeki itu telah ditetapkan oleh Allah. Yang penting usaha. Sesiapa yang berusaha pasti akan beroleh ganjaranya. Itu adalah janji Allah. In sya Allah

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal 

Thursday, 14 July 2016

Popia Sate Kebab







Ramai yang ingatkan sate kebab ni hanya boleh dimakan begitu sahaja. Sebenarnya banyak menu yang boleh diolah menggunakan sate kebab Akmal ni. Hanya perlukan kreativiti anda sahaja.

Ok ini saya kongsikan menu popia sate kebab. Mudah sekali penyediaannya. Yang penting sedap.



Jom kita tengok resepi. 


Bahan-bahan:

-Beberapa cucuk sate kebab(dibuang lidi)-Beberapa keping kulit popia-Sayur2xan dihiris









Cara membuatnya:
Sedapnya Popia Sate Kebab Goreng ni.....
Cicah pula dengan sos cili
Memang cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘rasanya
Ranggup diluar lembut didalam.
Frozenkan bagus ni....


- Hiris sate kebab mengikut saiz yang anda mahu (saya guna secucuk tu)- Ambil sekeping kulit popia dan letakan hirisan sayuran diatasnya.- Letakan sate kebab yang telah dipotong- Kemudian gulungkan kulit popia dan basahkan hujungnya supaya ianya melekat.- Goreng dengan api yamg sederhana.- Bila sudah kekuningan boleh diangkat(popia saya terlebih masak tapi tetap sedap hiihihi)
- Hidangkan dan makan bersama sos cili...

Yummyyyyy

Cubalaaaa..







Bagi yang ingin menjadi agen sate kebab dan menyertai team sate kebab Azira, boleh wassup saya ke 017-9409691. Klik WASSUP.

Resepi ini diambil dari blog rasmi AKMAL FOOD




Resepi Pasta Fetucinni Sate Kebab Akmal Sedap Menyengat!!!

JOM MASAK DENGAN MUDAH! 

Hanya 15 minit sahaja... 




Bahan-bahan:- 
  1. Olive oil
  2. Bawang putih 3-4 ulas (cincang halus)
  3. Cendawan butang 1 tin
  4. Sate kebab blackpapper 1pek
  5. Susu segar 2 kotak
  6. Garam
  7. Daun parsley (cincang)
  8. 1pek pasta fettuccine

Cara Memasak:
Tumis bawang dgn olive oil
Masukkan cendawan dan sate kebab
Lepas tu masukkan susu segar
Garam
Last sekali daun parsley
Selamat mencuba!

Kredit resepi: Puan Aznurulhuda Pemborong Kajang/Amcorp Mall PJ dan resepi ini di ambil dari blog AKMAL FOOD OFFICIAL


Tuesday, 17 February 2015

Jemput-jemput sate kebab




Petang-petang sedap kalau lepak kat luar rumah sambil perhatikan cik abang bersihkan rumput di halaman kan? Akak suka bagi upah makan. hehehe...

Kegemaran suami akak, jemput-jemput sate kebab. Dia kata jemput-jemput sate kebab yang akak buat dia tak jumpa kat tempat lain. Hilang rasa penat.

Gembira hati akak bila suami puji,

Kalau adik nak buat untuk suami, boleh cuba resepi akak ni.

Bahan A:

  1. Sate Kebab - grill sebentar
  2. Bawang Merah
  3. Cili Api @ Kalau nak extra pedas


Bahan B:

  1. Tepung
  2. Garam
  3. Lada Sulah
  4. Serbuk Bawang Putih

Cara-caranya:

  1. Semua Bahan A diblender halus
  2. Semua Bahan B digaul sebati di dalam besen/mangkuk besar
  3. Campurkan bahan A & B.
  4. Tambah air sedikit demi sedikit sehingga cukup sesuai untuk dijemput
  5. Sediakan air dalam mangkuk, jemput tepung menggunakan tangan yang basah (celup dalam mangkuk berisi air)
  6. Goreng dengan minyak yang mewah.
Selamat mencuba

Kredit resepi dari Akmal Official blog.

Wednesday, 8 October 2014

Sijil Penghargaan

Bismillah...

Alhamdulillah, sepanjang Sate Kebab Akmal berada di pasaran Malaysia bermula dari tahun 2010, En. Azizul Akmal selaku Pengarah Urusan Akmal Food Industry telah berjaya memenangi dua anugerah dan diberikan sijil penghargaan.

Untuk pengetahuan semua, En. Azizul Akmal telah mendapat tempat pertama dalam Pertandingan Hasil-hasil Pertanian yang diadakan di MAEPS, Serdang, Selangor semasa MAHA 2012 bermula dari 23 November - 2 Disember 2012.


Selain itu, beliau juga telah memenangi tempat pertama juga untuk ketegori inovasi dalam Pertandingan Hasil Pertanian (Pemprosesan) sempenan Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Negeri Selangor (MPPNS) juga pada tahun 2012.


Alhamdulillah, Sate Kebab  The One and Only one !


Kandungan : 1 peket terdapat 20 batang. 
Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.



Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 15 pek
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek

Penghantaran untuk agen dan pemborong adalah PERCUMA.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira (SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL)
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal 


Tuesday, 7 October 2014

Fasa Baru Sate Kebab


Buat makluman cik /puan / tuan 

Kami sedang melalui fasa pembaharuan sistem pemasaran yang memberi peluang kepada usahawan micro menjana pendapatan dengan memasarkan SATE KEBAB melalui sistem agen. 

Implementasi ini baru sahaja berlaku 4 minggu yang lepas. InsyaAllah peluang ini akan terus berkembang sehingga kami dapat memberikan harga yang kompetitif untuk barisan ejen2 kami yang berusaha.

Bahagian pemasaran sate kebab akmal telah di ambil alih oleh Kami SELAKU TEAM SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL ...iaitu memasarkan sate kebab melalui sistem ejen.Kami sedia membantu anda dan Pakej perniagaan untuk agent baru disediakan.



Buntu memikirkan idea untuk hidangan minum petang?
# Pertimbangkan Sate Kebab ini dalam senarai menu anda.
# Produk Muslim.
# Sedap dan mudah disediakan.
# Boleh panggang, bakar , goreng dan kukus. Pilihan di tangan anda.

Terdapat 3 pilihan perisa untuk anda:
- Black pepper
- Pedas
- Beriani



Kandungan : 1 peket terdapat 20 batang. 
Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.


Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 10 pek
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek

Penghantaran untuk agen dan pemborong adalah PERCUMA.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira (SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL)
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com

Fanpage : Sate Kebab Akmal 

Monday, 6 October 2014

Agen Diperlukan!!!


Best Selling Sate Kebab in town



EJEN DIPERLUKAN!!!

Ok, ramai yang tercari-cari jalan untuk mendapatkan duit tambahan. Sebenarnya tidak susah. Yang penting kita hendaklah rajin dan istiqamah. Dengan menjual sate kebab pun in sya Allah kita dapat buat duit. Yang penting mahu ke tidak mahu jer...


Untuk mendapat income yang stabil, kita juga hendaklah consistent supply sate kebab. Ok nak tau cara paling consistent supply tak?

1. Supply ke kantin sekolah

2. Supply kat makcik goreng sosej tepi jalan....
3. Supply kat abang pasar malam
4. Supply kat kantin kilang
5. Supply kat kantin pejabat.

Kenapa?? kerana : 
  • Mereka menjual hari2.
  • Mereka ada freezer..
  • Mereka peniaga jalanan yg tegar... Bukannya hari ini meniaga esok stop.

Ok, katakan jiika kita dapat supply ke 10 buah sekolah yang beli borong dari anda. Anda akan sibuk. Kalau dapat 20 tempat yang kita consisten supply? Anda pasti sibuk giler tapi sibuk yang happy. Gembira walaupun sibuk.

Ok, jom kita kira. 
Andai kata satu pek kita dapat RM2, 
Seratus pek sehari x RM2
RM200 untung kasar sehari.
Sebulan? Fuh!!! Kalah gaji orang yang duduk bekerja dalam econ. 

Modal permulaan yang rendah dan terlalu mudah untuk dijual.


1 peket terdapat 20 batang. Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.

Agen diperlukan !!!

Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 15 pek untuk Lembah Klang dan 25 pek untuk luar Lembah Klang.
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek dan ke atas.

Bagi Lembah Klang, penghantaran di caj mengikut jarak manakala luar Lembah Klang, penghantaran adalah melalui bas dan di caj mengikut jumlah kotak.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal